Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Французи порадували новими Citroen C4 та e-C4

Останнім часом асортимент французького бренду Citroen розширився за рахунок моделей призначених для Китайського ринку, але сьогодні мова пійде про нове покоління C4, яке розроблялося спеціально для Європи. На відміну від попередника новачок більше схожий на компактний кроссовер С-класу і це не дивно, адже сьогодні на ринку більше 50% проданих автомобілів є кроссоверами. Для моделі C4 запропоновано не тільки бензинові та дизельні мотори, а і повністю електрична силова установка.

Створивши кроссовер французи не залишають надій створити потужну конкуренцію класичним німецьким хетчбекам Volkswagen Golf та Ford Focus. Переосмислення класу міських хетчбеків почалось з намагань створити водночас просторий, комфортний та універсальний автомобіль для сім҆ ї та подорожей. В компанії Citroen вже є такі моделі класом нижче - C3 Aircross та відповідно класом вижче - C5 Aircross. Новий Citroen C4 має довжину 4 метри та 36 см, та ширину 1,8 метра, що робить його помітно більшим за VW Golf. Доречи, об҆ єм багажного відсіку складає 380 літрів.

Якщо модель на ім҆ я C4 Cactus вже сприймається трохи застарілою то новачок випромінює стиль та авангард. Найбільше відмінностей в цих моделей можна побачити в середині, де відчувається перевага C4. Салон Citroen C4 просто величезний та пропонує безліч дрібних поличок та кармашків для різних невеличких речей. Також помітна непогана якість складання та дорожчі матеріали. За рівнем комфорту новачок наближається до стандартів у своєму класі, а яскравий дизайн торпедо безперечно приверне увагу пассажирів та водіїв інших автомобілів.

Під капотом базового Citroen C4 встановлено 1,2-літровий бензиновий турбодвигун на 100 к.с., але опційно за невеличку доплату цей агрегат може розвивати 128 або навіть 153 к.с. Дизельний варіант покищо лише один і це перевірений часом 1,5-літровий турбодизель на 101 к.с. який агрегатується з 6-ступеневою механікою або 8-ступеневим автоматом. Електрична модифікація E-C4 має електромотор на 135 к.с. та акумулятор у 50 кВт/год ємності. Розгін до першої сотні у такого кросовера займає 9,7 секунд, а запас хода дорівнює лише 350 км. Серед особливостей моделі слід згадати гідравлічну підвіску та безліч електронних систем безпеки.

Продажі нового C4 почнуться з Європейського ринка вже в осени цього року за цінами від 23 тисяч євро за бензинову модель та від 35 тисяч євро за електромобіль E-C4…

 

28.08.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Французи порадували новими Citroen C4 та e-C4

Політика конфіденційності